Екіпаж  «Білий янгол» евакуює людей з найнебезпечніших місць Покровського району. Про це повідомили в поліції Донецької області.

Зазначається, що чотирьох мешканців вивезли поліцейські з Желанного, Гродівки та Миролюбівки. Крім того, «Білі янголи» доставили до прифронтових населених пунктів близько тонни продуктових наборів.

В поліції додають, що життя в населених пунктах Гродівської та Очеретинської громад перетворилося на справжнє виживання.

"Відсутність електропостачання, щоденні «прильоти» та постійний страх за власне життя - це повсякденна реальність жителів прифронтових сіл. Через це більшість людей виїжджає до безпечних територій", - йдеться в повідомленні.

За словами поліцейських, про евакуацію попросила 86-річна мешканка Желанного. Ворожі снаряди пошкодили її оселю, вона дивом залишилася живою.

Ще одну жінку правоохоронці забрали з Гродівки, де останнім часом обстріли з боку рф значно почастішали.

З села Миролюбівка «Білі янголи» евакуювали літнє подружжя: жінка маломобільна, а 87-річний чоловік – лежачий. Наразі всі люди - у безпеці.

Детальніше - у відео поліції Донеччини. 

Поліцейські закликають не нехтувати своїм життям і евакуюватися. Якщо вам потрібна допомога групи «Білий янгол» на Авдіївському напрямку, телефонуйте 066-56-19-102.

 Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що з серпня евакуація жителів Донеччини буде відбуватися до Рівненської області.