З 1 квітня 2024 року можливі зміни в номерах особових рахунків абонентів АТ «Донецькоблгаз». Про це повідомляє прес-служба облгазу.

«Такі зміни будуть запроваджені для зручності споживачів послуг розподілу природного газу, за вимогою ГУ Пенсійного фонду України у Донецькій області та задля присвоєння унікального номера особових рахунків абонентів. Крім цього, присвоєння унікального номера особового рахунку дозволить уникнути непорозумінь при зверненні у Пенсійний фонд для призначення/отримання пільги або субсидії», – зазначають в АТ «Донецькоблгаз».

Дізнатися про номер особового рахунку, який, можливо, буде присвоєно, можна у квитанції на оплату, в особовому кабінеті AbonentInfo https://www.abonentinfo.com/ або звернувшись безпосередньо в управління по газопостачанню та газифікації (контакти: http://bit.ly/3K50MsQ).

Нагадаємо, сьогодні внаслідок авіаудару в Мирнограді пошкоджено  надземний газопровід та опору. Аварійна бригада оперативно виїхала на місце обстрілу та локалізувала аварійну ситуацію, тимчасово відключивши від газопостачання 75 абонентів державного сектору. Фахівці Красноармійського УГГ працюють над відновленням газопостачання.

Також в "Донецькооблгазі" повідомляли, що у Покровську фахівці ліквідували аварійну ситуацію, яка виникла після обстрілу міста.  

До аварійно-диспетчерської служби Красноармійського УГГ надійшло повідомлення про запах газу на вулиці. Аварійна бригада обстежила місце ймовірного витоку газу вздовж траси підземного газопроводу та виявила пошкодження.

Для проведення аварійно-відновлювальних робіт тимчасово було припинено розподіл газу до 89 абонентів. Фахівці усунули пошкодження, замінивши ділянку підземного газопроводу.

Нині доступ до газу відновлено в повному обсязі – повідомляють в облгазі.

"Ця аварійна ситуація стала черговим підтвердженням того, що система газопостачання страждає від кожної ворожої атаки на наші міста і села. Ретельно обстежуємо не лише надземні газові мережі, але й підземні. Розподіл газу має бути безпечним», – зауважив голова правління АТ «Донецькоблгаз» Вадим Батій.

Газовики нагадують, що у випадку виявлення запаху газу необхідно телефонувати за єдиним номером газової служби – 104!

Також, "Pokrovsk24.news" повідомляв, що у Покровську ускладнюється ремонт колектора, зруйнованого ракетами.