Ветерани та внутрішньо переміщені особи віком до 35 років мають можливість отримати грант у розмірі 6 тисяч євро для розвитку або старту власного бізнесу в рамках програми EU4Youth, що діє на Львівщині. Львівська обласна військова адміністрація зазначає, що заявки приймаються до 30 квітня, а фінансування надається Європейським Союзом.

Всі учасники цієї програми пройдуть навчання, в ході якого зустрінуться з відомими підприємцями, економістами та тренерами. Вони також матимуть змогу розробити власний бізнес-план. По завершенню навчальної програми десять найкращих проєктів отримають гранти.

Більше інформації про проєкт та реєстрацію за посиланням

«Участь в проєкті EU4Youth є ключовим кроком для ветеранів, ветеранок у забезпеченні їхнього успішного переходу до цивільного життя. Проєкт не лише надає можливість отримати цінні знання та навички через інтенсивну навчальну програму та менторську підтримку, але й створює унікальні можливості для розвитку особистого потенціалу», – наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що мешканці Донеччини та Луганщини можуть отримати грошову допомогу