"Жителька Добропілля вирішила стати учасницею незаконного наркотрафіку на території регіону. Оптові партії заборонених речовин підозрювана отримувала від спільників, після чого вдома розфасовувала їх в маленькі поліетиленові згортки. Готові "закладки" вона ретельно ховала на території міста та надсилала в telegram-бот їх координати і фото", — йдеться у повідомленні прокуратури Донецької області.

У відомстві додали, що жінку затримали у місті Білицьке, коли вона розміщала чергову "закладку", маскуючи її під упаковку з соняшниковим насінням.

У жінки виявили 74 пакунки з психотропами, а під час обшуку в квартирі підозрюваної вилучили 641 згорток, а також речовини, зовні схожі на "Alpha-PVP", амфетамін, метамфетамін, канабіс, екстазі та "LSD".За даними прокуратури, загальна вартість вилучених речовин, понад мільйон гривень.  Наразі вирішується питання про обрання громадянці запобіжного заходу. Їй загрожує ув’язнення на 10 років з конфіскацією майна.

 Нагадаємо, що у Покровську затримали підприємця, який хотів підкупити слідчого за чотири тисячі доларів, аби повернути раніше вилучений правоохоронцями алкогольний фальсифікат.