Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та його заступниця Маргарита Ідрісова здійснили робочу поїздку до Кривого Рогу. Під час візиту вони зустрілися з керівництвом міської ради та підписали меморандум про співпрацю. Цей документ має на меті зміцнення взаємодії та координації між двома громадами для досягнення спільних цілей. 

Про це повідомили у Покровській МВА.

Через загострення безпекової ситуації та близькість до лінії фронту, місцеві підприємства з Покровська вимушені залишати рідне місто та шукати нові можливості для розвитку в більш безпечних місцях. Кривий Ріг стає одним з таких міст, де багато покровчан знайшли прихисток і продовжують свою діяльність, знаходячи нові можливості та підтримку від місцевих органів влади.

Зокрема, під час зустрічі була обговорена можливість релокації середнього бізнесу, який працював у Покровську,а також Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування.

«Релокація лікарні обговорюється з метою посилення безпеки пацієнтів та медичного персоналу, а також з міркувань збереження наявного медичного обладнання. Переміщення до Криворізької громади дозволить лікарні продовжити надавати необхідну медичну допомогу в більш безпечному місці та збереже робочі місця», – зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Метою підписаного меморандуму також є зміцнення співпраці у сфері охорони здоров’я. Документ націлений на покращення життя та добробуту населення і підвищення згуртованості громад. Особлива увага приділяється наданню допомоги мешканцям Покровської громади, які були змушені евакуюватися до Кривого Рогу.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, як працюватимуть банки Покровська, в умовах наближення фронту