За участі заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації, Наталії Іваньо, відбулося засідання гуманітарної комісії. Під час засідання обговорили призначення допомоги, яка надійшла від благодійників. Про це повідомили у Покровській МВА.

Після ракетного обстрілу міста Покровська, що стався 17 липня, два об'єкти соціальної інфраструктури громади зазнали пошкоджень. З метою отримання допомоги у відновленні цих об'єктів Покровська міська військова адміністрація звернулася до благодійного фонду «Янголи спасіння». 

Благодійна організація позитивно відгукнулась на запит та надала 173 OSB плити на безоплатній основі для відновлення будівель.

Отримувачем гуманітарної допомоги рішенням комісії було визначено житлово-комунальний відділ.

«Янголи спасіння» – наш надійний партнер протягом всього часу повномасштабного вторгнення. Вони завжди приходять на допомогу мешканцям Покровської громади, житло яких зазнає пошкоджень. Ракетні обстріли завдають значних руйнувань громаді, але завдяки підтримці наших партнерів ми можемо оперативно відновлювати пошкоджені будинки. Ця допомога – це промінь надії в цей темний час. Ми щиро вдячні за кожну надану плиту, адже це не просто будівельний матеріал, а символ нашого відновлення та стійкості», – зауважила Наталія Іваньо.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у благодійний фонд GEM надав продовольчі набори мешканцям Лисівського старостинського округу