Сьогодні зранку під ворожим вогнем опинився Торецьк. Внаслідок чого травмовано жінку 70 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура. Постраждалу жительку з переломом, забоєм головного мозку та рваною раною доставили в медзаклад.

"Вже через кілька годин під приціл окупантів потрапило м. Залізне. Від влучання засобів ураження отримала поранення 88-річна місцева жителька", - додають в прокуратурі.

Курахове Покровського району окупанти обстріляли касетними боєприпасами. Влучили в приватний сектор.  Троє мирних жителів отримали поранення. Серед постраждалих - батько з сином.

"19-річного хлопця у важкому стані та його 43-річного батька ушпиталено. На момент атаки вони знаходились на вулиці. На місці надано медичну допомогу чоловіку 59 років, який за місцем мешкання зазнав осколкового поранення", - йдеться в повідомленні.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).