Шквальний вітер та злива 12 червня призвели до масштабних пошкоджень електромереж у Покровській громаді. Внаслідок цього без світла залишилися понад 8 тисяч місцевих жителів. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

Віталій Асіненко, начальник Покровського РЕМ ДТЕК Донецькі електромережі, повідомив, що лише у центрі міста було зруйновано шість опор. 

Протягом минулого дня аварійні бригади активно працювали над відновленням електропостачання, завдяки чому вдалось відновити світло для 8 500 споживачів, головним чином у проспекту «Шахтобудівників» та вулицях Центральна, Прокоф'єва, Чапаєва. Наразі близько 100 осіб у місті все ще залишаються без електрики.

«Одна з проблемних ділянок – район Динасового заводу, а саме вулиць Ольшанського та Леонтовича. Чекаємо на спецтехніку, яка їде з Краматорська. Самотужки спробували відновити опори, але без крана це зробити неможливо. Тож просимо покровчан набратися терпіння та чекати на завершення відновлювальних робіт», – додав Віталій Асіненко.

Команди працівників роблять усе можливе для якнайшвидшого відновлення електропостачання та мінімізації незручностей для населення.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що від імені «Укренерго» діють шахраї