При підтримці Метінвесту у Покровській громаді відремонтовано та обладнанні шість укриттів. Про це повідомила знімальна команда ТК «Орбіта».

З перших днів повномасштабного вторгнення компанія Метінвест, як соціально відповідальний бізнес, надає Покровській та сусіднім громадам всебічну допомогу в протидії агресору: облаштовує укриття, допомагає гуманітарно, підтримує медичні заходи та Збройні сили України. 

«Ми знаходимось на території, яку активно обстрілює ворог, але життя та здоров'я наших співробітників та мешканців громади є для нас принциповим питанням. Укриття забезпеченні всім необхідним: вода, харчові набори, медикаменти, матраци та засоби гігієни. Також триває робота з облаштування укритті на базі дошкільних навчальних закладів», – розповів генеральний директор ПРАТ «ШУ «Покровське» Валерій Яловенко.

Усього за цей час компанія Метінвест допомогла Покровській громаді відремонтувати та обладнати шість укриттів. Ще два – в планах на поточний рік. 

 У відновлених бомбосховищах тепер організовують навчальні заняття для дітей шкільного та дошкільного віку, а також для вихованців гуртків. Окрім цього, на базі закладів, де облаштовані укриття, створені освітньо-консультаційні центри. 

Робота над облаштуванням укриттів в Покровській громаді не припиняються й цього року планують створити ще кілька таких об'єктів.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що компанія Метінвест допомогла у відновленні хірургічного відділення Покровської КЛІЛ