«Метінвест» продовжує підтримувати головне місто своєї присутності на Донеччині. Компанія вже зробила укриття під будівлями навчальних закладів, де це було можливо, та лікарнями. Зараз же соціально відповідальний бізнес займається підвальними приміщеннями під багатоквартирними будинками.

Про це повідомила знімальна команда ТК «Орбіта».

«Одне з бомбосховищ вже повністю завершено й ще два знаходяться в стані будівництва, яке буде завершено в найближчі два - три тижні. Укриття буде повністю передане місту, аби громадяни могли їм користуватися», – повідомив операційний директор Метінвест холдингу Олександр Мироненко.

В підвалах роблять систему вентиляції, укріплюють стелю, фарбують стіни, монтують системи подачі води та водовідведення у вбиральнях. В усіх укриттях буде світло та генератор на випадок блекаутів. Кошти з місцевого бюджету на ці роботи не витрачаються.

«Компанія Метінвест вклала у ці три споруди близько 16 мільйонів гривень. І на разі ми плануємо розвивати цю програму. Раніше ми бачили укриття, які будуються під навчальними закладами, а зараз ми вже забезпечуємо безпеку наших громадян в цивільних житлових будинках», – підкреслив Олександр Мироненко.

Підтримка Метінвесту в питаннях оборони Покровська всебічна та вчасна, компанія допомагає місту в різних напрямках.


«Ми бачимо, що соціально відповідальний бізнес не зупиняється й допомагає місту в обороні. А оборона складається не тільки з будівництва фортифікаційних споруд. Ми бачимо, що і для цивільного населення вони роблять дуже багато: лікарні, дитячі садки, укриття. Але більший фокус направлений саме на укриття, адже це безпека наших мешканців», – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

" target="_blank">