Мирноградська лікарня отримала від компанії «Метінвест» дві камери для зберігання медичного стерильного інструменту, центрифуга, протипролежневі матраци та світлодіодну операційну лампу. Про це повідомили кореспонденти ТК «Орбіта».

Допомога медикам Покровська – пріоритетний напрямок соціально відповідального бізнесу. Травматологічне відділення цього року приймає вже не першу партію обладнання, придбаного структурним підрозділом компанії, місцевим підприємством «ВУГЛЕПРОМТРАНС».

«Наше підприємство намагається забезпечити потреби в повному обсязі. Наразі ми передаємо частину обладнання, загальною вартістю 1 мільйон гривень. Інша частина обладнання ще знаходиться в закупівлі», – каже директорка з охорони праці, промислової безпеки та екології ТОВ «ВУГЛЕПРОМТРАНС» Інна Алакозова.

Нове обладнання планують відразу почати використовувати в роботі. Завідувач травматологічного відділення КНП «Мирноградська ЦМЛ» Михайло Фіщук підкреслив, що для відділення надзвичайно важливим є наявність нової операційної лампи.

«Це дуже важливо, адже без нормального світла нічого не зробиш. Світло це 50% успіху операції», – зазначив Михайло Фіщук.

Травматологи Мирноградської лікарні щоденно проводять кілька операцій. У травматологічному відділенні функціонують дві операційні, одна з яких до недавнього часу залишалася без сучасної операційної лампи. Внесок компанії «Метінвест» став значним для лікарні та міста, оскільки допоміг удосконалити умови для лікування пацієнтів.

Друге постачання обладнання планують здійснити не пізніше серпня. 

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта»


Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Метінвест допомагають облаштувати у Покровську лікарню під землею