Діти з Покровської та Авдіївської громад вирушили на відпочинок до міста Яремче. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

Учасників поїздки супроводжують кваліфіковані медичні працівники та інші дорослі, які забезпечать безпеку та комфорт дітей під час перебування в державному закладі «Дитячий спеціалізований санаторій «Прикарпатський».

Під час перебування в мальовничому природному середовищі, як розповідає Любов Воротинцева, начальниця відділу освіти Покровської громади, діти будуть залучені до різноманітних екскурсій та займатимуться підтримкою свого ментального здоров'я.

«Сьогодні відправляємо дітей черговий раз на оздоровлення. Це буде змішана поїздка – 28 дітей з Покровської громади та 16 дітей з Авдіївської громади. Вони забезпечені супроводом: з ними їдуть наші педагоги, які будуть з ними там весь час перебування, а також медична сестра, яка буде опікуватися їхнім здоров’ям під час поїздки. Бажаємо їм легкої дороги та гарного відпочинку», – зазначила начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

Усім охочим учням Покровської та Авдіївської громад, без будь-яких вікових обмежень чи відбору, надана можливість відпочити та відновити свої сили, що є надзвичайно важливим в умовах постійної стресової ситуації та небезпеки.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що батьки можуть скористатися послугою «Муніципальна няня».