12 жовтня окупанти атакували громади Донеччини. Внаслідок обстрілів загинули 2 мирних жителів, ще 10 отримали поранення.

Як повідомляють в Донецькій обласній прокуратурі, на  автодорозі між с. Улакли і с. Дачне Волноваського району відбулося пряме влучання ворожого FPV-дрону в цивільний автомобіль. У ньому загинув 19-річний водій.


Крім того, загарбники вдарили по селищу Курахівка Покровського району. Дістала тілесні ушкодження, несумісні з життям, 84-річна пенсіонерка.

"Під час атаки армії держави-агресора на м. Мирноград, перебуваючи у будинку, поранень зазнала подружня пара. Ще трьох цивільних 46, 50 і 73 років поранено у селищі Шевченко" , - зазначили  в прокуратурі.

Також ворог атакував Селидове. Від влучання засобів ураження травмовано двох чоловіків та жінку.

"Під приціл окупантів потрапило і м. Сіверськ. Осколкових поранень та мінно-вибухових травм зазнали двоє місцевих жителів 23 та 25 років" , - йдеться у повідомленні.


За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).