11 липня 2024 року зс рф обстріляли с. Новоселівка Перша Очеретинської ОТГ. Про це повідомляють в Донецькій обласній прокуратурі.

"Від влучання засобів ураження загинув 58-річний чоловік, ще один місцевий житель 37 років зазнав осколкових поранень. Він перебував біля власного будинку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, під час ракетного обстрілу Мирнограда відбулось пряме влучання у багатоквартирний будинок. Від отриманих множинних осколкових поранень загинув 15-річний хлопець.

"Одинадцять мешканців, зокрема, дівчинка та хлопчик 13 років зазнали травм різного ступеня тяжкості. Ще двоє містян травмовані на вулиці", - зазначили в прокуратурі.


За інформацією начальника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, внаслідок обстрілу у Мирнограді пошкоджено зо два десятки будинків та адмінбудівлю. 

Крім того, в Донецькій обласній прокуратурі додають, що у Сіверську в результаті ворожої атаки загинув 63-річний місцевий житель.  

Зазначається, що у четвер окупанти також завдали удару по місту Лиман. Внаслідок атаки дістав тілесні ушкодження 79-річний пенсіонер.

В результаті обстрілу селища Райгородок, ймовірно, з РСЗВ «Торнадо-С», отримали поранення троє чоловіків та жінка віком від 37 до 62 років.

Усіх постраждалих доставлено до медичних закладів для надання кваліфікованої допомоги. В населених пунктах пошкоджені житлові будинки, господарські споруди, автотранспорт.

Тип озброєння, використаного ворогом для атак, уточнюється.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що Уряд дозволив обстеження зруйнованого житла на території активних бойових дій.