В деяких населених пунктах Покровського району відбудеться примусова евакуація родин з дітьми. Відповідне рішення  ухвалили на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.  


"Всього з чотирьох громад маємо евакуювати до більш безпечних регіонів України 744 дитини з їх родинами. Дав доручення залучити до процесу евакуації дітей виключно броньовані автомобілі, адже на території цих громад ворог активно застосовує FPV дрони", - розповів начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.


За словами очільника Донеччини, евакуювати  дітей у примусовий спосіб з їх батьками або іншими законними представниками планують  з Новогродівки та сіл Маринівка, Михайлівка, Лісівка, а також з сіл Промінь, Московське, Балаган, Миколаївка, Миролюбівка, Малинівка та селища Новоекономічне Гродівської ТГ, Полтавки Іллінівської ТГ.

Крім того, за клопотанням керівника Курахівської ВА прийняли рішення про евакуацію дитини з села Острівське.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що заявку на евакуацію можна залишити на цілодобову гарячу лінію Мінреінтеграції  за номером15-48. Для повідомлень через месенджери WhatsApp/Telegram/Viber діє номер: (096) 078-84-33.