Як повідомляв Рokrovsk24.news, 3 червня в Михайлівці жертвами обстрілу стали 84-річна місцева жителька та 12-річний хлопчик. В поліції Донеччини додають, що цей населений пункт ворог атакував  авіабомбою «УМПБ Д-30 СН» та РСЗВ «Смерч». Одна людина отримала поранення, пошкоджені будинки.

Крім того, за даними правоохоронців, внаслідок артилерійського обстрілу у Торецьку поранено мирного жителя, пошкоджено будинок.


На Бересток окупанти скинули керовану бомбу «УМПБ Д-30 СН» - пошкодили 6 приватних осель, об’єкти соціальної інфраструктури.

Також вдалось встановити інформацію про загибель цивільної особи в Максимільянівці, яка померла внаслідок ворожого удару 2 червня.

Поліцейські задокументували 1858 обстрілів за добу. Армія рф била по житлових кварталах авіабомбами, реактивними системами залпового вогню та артилерією.


Ворог атакував 10 населених пунктів: міста Дружківка, Курахове, Селидове, Торецьк, селище Курахівка, села Бересток, Веселий Гай, Зоряне, Михайлівка, Успенівка.

Руйнувань зазнали 13 цивільних об’єктів, з них 11 житлових будинків.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 215 людей, з них 30 дітей. З початку обов’язкової евакуації – 168 172 особи, серед них 19 784 – діти, 7 065 - люди з інвалідністю.