У середу, 5 червня, на Донеччині очікується небезпечне метеорологічне явище. Як зазначили в  Донецькому регіональному центрі з гідрометеорології, вдень на території нашої області будуть грози, подекуди град та шквали 15-20 метрів на секунду,  I рівень небезпечності, колір жовтий.

"Протягом дня буде мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, грози, вдень в окремих районах град . Температура вночі 17-22º, вдень 28-33 тепла", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з погіршенням погодних умов, рятувальники попереджають, що під час негоди не можна знаходитись біля дерев, стовпів, щитів. 

Український гідрометеорологічний центр інофрмує, що  5-6 червня в Україні, крім більшості районів півдня та південного сходу, короткочасні дощі, грози, вдень 5 червня на Лівобережжі подекуди град та шквали 15-20 м/с, 7 червня переважно без опадів, лише у західних  та східних областях вдень короткочасний дощ, гроза.

Вітер південно-західний та західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 13-18°, у південно-східній частині до 22°; вдень у західних та північних областях 21-27°, на решті території 27-32°, 5 червня в Криму до 35°.