На Донеччині під час несення служби загинув поліцейський Максим Кислюк. Правоохоронець отримав смертельне поранення під час обстрілу торгового центру у Костянтинівці. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

Під час ракетного удару інспектор сектору кадрового забезпечення Краматорського районного управління поліції перебував у наряді.

"Лейтенант поліції служив сумлінно та віддано до останнього дня свого життя. Максим запам'ятається життєрадісним та завжди готовим прийти на допомогу людям. Він присвятив службі в органах внутрішніх справ 15 років ", - розповідають в поліції Донеччини.

У 36-річного поліцейського залишились батьки, дружина, діти.

"Керівництво та особовий склад поліції Донецької області сумує через непоправну втрату та висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Назавжди в наших серцях. Назавжди в строю. Світла пам'ять ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у липні під час російської атаки загинув поліцейський Дмитро Петренко. Службовий автомобіль поліцейського офіцера громади Покровського райуправління поліції атакував ворожий дрон.