За добу поліція задокументувала 2 195 ворожих обстрілів по лінії фронту та житловому сектору. Війська рф атакували 12 населених пунктів: міста Курахове, Костянтинівка, Мирноград, Торецьк, Часів Яр, селище Щербинівка, села Гнатівка, Ізмайлівка, Іллінівка, Лісівка, Никонорівка, Стара Миколаївка. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. 

Руйнувань зазнали 70 цивільних об’єктів - 36 житлових будинків, магазин, нежитлові приміщення автомобілі. 

В Ізмайлівці авіабомба «КАБ» з модулем УМПК зруйнувала приватний будинок, внаслідок чого загинула сім'я з чотирьох осіб, серед яких 17-річний хлопець.

Лісівка постраждала від артилерійського обстрілу, в результаті якого вбито одну цивільну особу.

У Часовому Яру дрон спричинив поранення двом мирним мешканцям та пошкодив приватну оселю.

Костянтинівку обстріляли з артилерії, травмовано одну людину, пошкоджено три багатоквартирних будинки, магазин та два автомобілі.

В Щербинівці поранено одну особу, два приватних будинки зазнали руйнувань.

Никонорівці також зазнали артилерійського обстрілу, поранення отримали двоє цивільних, пошкоджено три приватних будинки.

Мирноград постраждав від авіабомби «ФАБ 500», внаслідок чого зруйновано 20 приватних будинків і нежитлові приміщення.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України. За допомогою поліції евакуйовано 3 405 людей, з них 349 дітей. З початку обов’язкової евакуації вивезено 246 494 особи, з яких 29 106 дітей та 7 992 людей з інвалідністю.