За добу окупанти скинули на Покровськ три авіабомби «ФАБ-250» з модулем УМПК – поранили мирного жителя, пошкодили магазин і підприємство. Про це повідомили в поліції Донеччини.

Під ранок місто знов опинилось під ворожим вогнем. Загарбники обстріляли критичну інфраструктуру. Попередньо - без постраждалих.

" Ворог влучив у дорожньо-транспортну інфраструктуру – пошкоджено міський шляхопровід. Зараз на ньому організований реверсивний рух ", - розповіли в Покровській МВА.

У відомстві зазначили, що за добу громада тричі зазнала обстрілу.

Зокрема,  авіабомбу росіяни скинули на фермерське господарство у с. Даченське. Пошкоджень зазнали складське приміщення та сільгосптехніка. Обійшлося без жертв.


За даними поліції Донеччини, всього за 4 вересня окупанти атакували 7 населених пунктів Донецької області:  містах Костянтинівка, Курахове, Мирноград, Покровськ, Торецьк, селах Даченське, Новодмитрівка.

Руйнувань зазнали 40 цивільних об’єктів - 16 житлових будинків, адмінбудівлі, агропідприємство та сільгосптехніка, цех, магазин, торгові павільйони, газопровід, електромережі.


По Кураховому ворожі війська вдарили дроном та артилерією – вбили людину, пошкодили три багатоквартирних будинки.

По Костянтинівці окупанти били з артилерії та РСЗВ «Смерч» - загинула цивільна особа, ще 6 зазнали поранень. Пошкоджено 10 приватних будинків, торгові павільйони, цех, адмінбудівлю, комунікації.

У Торецьку окупанти дроном атакувала цивільне авто – травмовано трьох мешканців.

Крім того, сьогодні вночі загарбники вдарили по Дробишевому, де пошкодили 4 приватних оселі.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, як у Покровську парамедики рятували поранених після артобстрілу