В Мирнограді пройшла урочиста церемонія вручення медалей кращим випускникам місцевих шкіл. Заходи відбулись в укритті, і, хоча вони відрізнялися від тих, що проводились до війни, атмосфера залишилася теплою та щирою. Про це розповіли кореспонденти ТК «Орбіта».

«Умови сьогодення такі, що випускний проходить не так урочисто, як хотілось би. Але вам буде що згадати потім, через роки, як це було – не так, як у інших до вас і після вас», – звернувся до випускників виконуючий обов’язки начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк.

У випуску 2024 року – 15 медалістів: 9 з них за високі досягнення в навчанні отримали золоті, 6 – срібні медалі.

Окремо привітали батьків, подякували їм за виховання розумних та цілеспрямованих дітей.

«Сьогодні ми вітали наших медалістів, вітали батьків. Хочеться дітям сказати, щоб вірили в себе, в свої сили, щоб обрали ту професію, яка їм подобається, йшли наполегливо до своєї цілі. Мені здається, якщо є такі діти, то в України є майбутнє. І я щиро вірю, що в нашого Мирнограда теж є майбутнє – українське і обов'язково щасливе», – каже заступниця начальника Мирноградської МВА Тетяна Ситник.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що абітурієнти в Україні можуть скористатися зручним інструментом під час вступної кампанії – онлайн-калькулятором для розрахунку конкурсного балу.