У ніч з 21 на 22 квітня місто Селидове знову зазнало ракетних ударів від російських військ. Знімальна група телеканалу «Орбіта» відвідала місце події.

Район Селидового, який постраждав цієї ночі, нещодавно вже кілька разів потерпав від обстрілів. Місцеві мешканці розповідають, що після першого влучання тиждень тому деякі з них залишили свої домівки і виїхали з міста. Черговий обстріл, що стався три дні тому, спонукав до евакуації ще більше людей.

«Втретє – це вже нестерпно. У нас і п’ятий поверх горів – зайнялася квартира. Усе у квартирі потонуло. Все повилітало, меблі всі рухнули, стеля – все попадало», – розповіла місцева жителька.

Як повідомила Селидівська МВА, російські війська обстріляли місто двома ракетами С-300. Внаслідок обстрілу було частково зруйновано адміністративну будівлю навчального корпусу та пошкоджено 4 п'ятиповерхових будинків. 

«Як і зазвичай вискочили, у підвал спустились, пересиділи. Як і в Авдіївці було», – ділиться мешканка Селидового.

Відсьогодні благодійники починають доставляти гарячі обіди до міста Селидове двічі на тиждень. Ця ініціатива націлена на підтримку постраждалих від обстрілів та волонтерів, які допомагають ліквідовувати їх наслідки. Роздавати продуктові набори планують понеділками та середами.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що минулої доби окупанти обстріляли Українськ, внаслідок чого загинула одна цивільна особа.