Окупанти обстріляли Українськ з РСЗВ «Смерч», внаслідок чого одна цивільна особа загинула, а ще чотири отримали поранення. Також було пошкоджено шість багатоквартирних будинків. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. 

Загалом, протягом минулої доби, 21 квітня, поліція зафіксувала 1832 обстріли Донецької області. Війська РФ били з авіації та реактивних систем залпового вогню. Пошкоджено 12 цивільних об'єктів, серед яких сім житлових будинків, а також господарчі споруди та гараж.

В селі Прогрес російські війська здійснили авіаудар касетною бомбою «РБК-500», в результаті чого було поранено мирного жителя, а чотири господарські споруди та гараж пошкоджено.

У Цукуриному від удару протирадіолокаційної ракети «Х-31П» постраждав багатоквартирний будинок. У Костянтинівці впала, але не розірвалася авіабомба «КАБ-250».

Крім цього, 22 квітня вночі та рано вранці російські війська знову атакували три населені пункти, в результаті чого є поранені.

Внаслідок удару ракетою «С-300» травмовано мешканця Селидового, пошкоджено 4 багатоквартирних будинки і заклад освіти.

В Українську зенітно-ракетним комплексом «С-300» та авіабомбою «УМПБ Д-30СМ» було завдано удару, що спричинило руйнування на території промислового об’єкта.

На Новогродівку було спрямовано дві ракети «С-300», які пошкодили місцеве підприємство.

Поліцією та СБУ ініційовано кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення законів та звичаїв війни.

Завдяки зусиллям поліції евакуйовано 112 осіб, зокрема 13 дітей. З початку обов’язкової евакуації евакуйовано 157,111 особи, серед яких 18,498 дитини і 6,452 особи з інвалідністю.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровській ТГ видають сертифікати на компенсацію зруйнованого житла