Вночі з 13 на 14 червня, Селидове Покровського району зазначало ворожого обстрілу, в результаті чого було поранено 6 цивільних осіб. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі. 

Чотири жінки та двоє чоловіків у віці від 62 до 93 років отримали травми під час обстрілу. У них виявлені мінно-вибухові поранення, осколкові ушкодження та забої. Ці особи проживають у приватних та багатоквартирних будівлях, де через вибухову хвилю  було вибито вікна. 

«13 червня 2024 року о 21:10 окупанти скинули авіабомбу на житловий квартал міста Селидове. Попередньо, проти мирного населення ворог застосував «УМПБ Д-30СМ», – йдеться в повідомленні.

За інформацією начальника Донецької військової адміністрації Вадима Філашкіна, було пошкоджено щонайменше 10 багатоповерхових житлових будинків, приватне домоволодіння, кафе та аптеку. 

«Не минає ні дня, щоб росіяни не вдарили по відносно віддаленим від фронту містам Донеччини. Кожен, хто досі залишається в області, наражає себе на смертельну небезпеку. Будьте відповідальними! Евакуюйтесь своєчасно!» – закликає Вадим Філашкін.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Покровську медики врятували чоловіка, який з родиною потрапив під обстріл