З 14 травня до 25 червня триває основна сесія національного мультипредметного тесту. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

До 2 липня в персональних кабінетах учасників буде розміщено інформацію про результати основних сесій НМТ за шкалою 100–200 балів

Фахівці додають, що у персональному кабінеті у вкладці «Результати» також буде доступна опція формування Інформаційної картки учасника НМТ, необхідної для вступу до закладів вищої освіти України. 

"Якщо ж учаснику основної сесії НМТ 2024 року потрібно подати до закордонного закладу освіти оригінал документа, то лише після офіційного оголошення результатів (з 02 липня) він може замовити витяг з відомостей результатів НМТ", - йдеться в повідомленні.

Для отримання витягу учасник НМТ має надіслати до Українського центру оцінювання якості освіти (на адресу: вул. Володимира Винниченка, 5, м. Київ, 04053 або на e-mail: [email protected]):

  • заяву про виготовлення витягу з відомостей результатів зовнішнього незалежного оцінювання / національного мультипредметного тесту (зразок заяви розміщено за посиланням);
  • копію документа, на підставі якого учасника зареєстровано для участі в ЗНО / НМТ (якщо неможливо зробити копії документа, на підставі якого учасника зареєстровано, подати копію іншого документа, що посвідчує особу).

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що молодь отримає сертифікати на книги