За ініціативи голови Донецької обласної державної адміністрації Вадима Філашкіна, Покровська громада отримала нову спецтехніку, зокрема самоскиди та трактори, передвизначені для прибирання сміття на території Донеччини. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

«Ми вже вдруге вручаємо техніку в області. Сьогодні її отримує Покровський район, зокрема і Покровськ. Наступного тижня буде передача в інші громади, адже згідно з програмою, самоскид та трактор отримає кожна громада в області», — зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів Донецької ОДА Сергій Натрус.

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк висловив подяку за отриману техніку та підкреслив її важливість для громади.

«Сьогодні ми отримали другий подарунок від Донецької обласної військової адміністрації за цією програмою - трактор. Великий самоскид нам передали раніше. Трактор стане в пригоді під час прибирання сміття, також при ліквідації наслідків обстрілів та під час робіт на оборонних рубежах нашої громади. Щира подяка від наших мешканців за цей чудовий подарунок», — подякував очільник Покровської громади.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, де наразі ремонтують дороги у Покровській громаді.