У Покровську ворог б’є по критичній інфраструктурі, руйнуючи і житло мирних жителів. Окрім відсутності води, в місті постійні багатогодинні відключення світла, є перебої з мобільним зв'язком. Про це інформує ТК "Орбіта".

За словами журналістів, місто потрохи перетворюється на чергове місто-привид. Тут майже не залишилось місця, куди б окупанти не доставали своєю зброєю.

У МВА розповідають, що ситуація в громаді напружена, з кожним днем залишатися тут стає неможливо. Ворог руйнує критичну інфраструктуру. Наразі відновити водопостачання в місті неможливо.

"Ми маємо чергові обстріли, які суттєво пошкодили об'єкти критичної інфраструктури, такі як каналізаційні насосні станції, лінії електромереж. Кожного дня чисельні обстріли. Ми маємо проблеми з водопостачанням, хочу зазначити, що води не буде до мирного часу. Немає можливості відновити водопостачання ", - зазначив Олексій Стебель, заступник начальника Покровської МВА.

Крім того, через обстріли в громаді неможливо відновити газопостачання.

"З цим велика проблема, бо якщо ми навіть і відновимо газ, то ми не зможемо швидко запустити газопостачання в багатоквартирних забудовах, бо багато людей, виїжджаючи, зняли і газові поверхні, котли, колонки газові ", - додав  Олексій Стебель.

Також, за словами комунальників, цьогоріч в Покровську опалювальний сезон може і не розпочатись через відсутність газопостачання.

Деталі - в сюжеті ТК "Орбіта".

Для реєстрації на евакуаційний потяг жителі громади можуть залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв про наслідки обстрілу Покровська за добу