Як повідомляв Pokrovsk24.news, у Покровську 16 жовтня внаслідок обстрілу окупанти поранили цивільну особу, пошкодили 17 приватних будинків і газопровід. 

За інформацією ТК "Орбіта", під ворожими ударами опинилася житлова забудова.

«Один ФАБ, два артобстріли – на жаль, є поранена жінка. Бачимо, ворог руйнує інфраструктуру щодня,80% пошкоджено: це і водопостачання, і газопостачання, і електрика, і водовідведення», – розповідає Сергій Добряк, начальник Покровської міської військової адміністрації.

За словами Добряка, в Покровську залишається менше 12 тисяч жителів, серед них 67 дітей. З родинами, в яких виховуються неповнолітні, проведено бесіди, і найближчим часом вони планують виїхати з міста.

З кожним днем ситуація в громаді загострюється, тому в Покровській МВА просять жителів евакуюватися. Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до Контактного центру за номером: 0-800-300-101.

Деталі - в сюжеті ТК "Орбіта".

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, що у селищі Шевченко Покровської ТГ благодійники доставили будівельні матеріали мешканцям, чиї будинки постраждали внаслідок обстрілів.