Протягом минулої доби, 6 травня, окупанти завдали 1 879 ударів по Донеччині. Влучання зафіксовані в 11 населених пунктах: містах Костянтинівка, Курахове, Торецьк, Часів Яр, селищах Велика Новосілка, Курахівка, Петрівка, Ямпіль, селах Калинове, Малинівка, Стара Миколаївка. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Донецькій області.

У Костянтинівці від авіаудару російською бомбою «УМПБ Д-30СМ» поранено четверо жителів, зруйновано 3 багатоквартирні будинки, заклад освіти, котельню та автомобіль.

У Петрівці внаслідок артилерійського обстрілу загинула одна людина, а в Торецьку авіаударом влучили в адмінбудівлю поліції.

У Часовому Яру, Великій Новосілці та Калиновому внаслідок артилерійських обстрілів пошкоджено приватні будинки.

За порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодексу України) поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження.

Окрім цього, за підтримки поліції евакуйовано 506 людей, з них 51 дитина. З початку обов’язкової евакуації загалом вивезено 160 088 осіб, включаючи 18 875 дітей та 6 527 людей з інвалідністю.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав Покровський та Курахівський напрямки