На ринках Покровська зараз можна побачити різноманіття сезонних овочів, фруктів та ягід. Ціни та асортимент досліджувала знімальна група телеканалу «Орбіта».

Овочі на прилавках переважно вже ґрунтові, тепличними залишаються ще деякі сорти помідорів. Ціни майже на усю городину за останній тиждень знизились на 5-10 гривень.

«Огірки стали по 45 гривень, а були 50. Картопля теж подешевшала на 5 гривень, тепер коштує 45, середня – по 40. Помідори з’явилися в нас з носиками – по 70. Капуста теж середня пішла – уже по 20 гривень за кілограм. Морква молода – по 70 гривень, а була 90», – каже продавець Микола.

Люди купують овочі, але в основному невеликими об’ємами, просто щоб їсти зараз свіжими, дехто бере на малосоління. Продавець прогнозує, що в липні цей товар ще подешевшає. Каже, що возитимуть огірки на засолку, і, скоріш за все, ціни на них знизяться до 25-30 гривень за кілограм.

В цілому зараз на ринку великий вибір свіжої городини. Також на ринку Покровська чимало різноманітних місцевих ягід, що правда, ціни на деякі позиції доволі високі. Наприклад, домашні абрикоси продають нині в середньому по 100 гривень за кілограм.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».