Внаслідок обстрілів минулої доби в Покровській громаді 2 людей загинуло та ще 2 отримали поранення. Про це повідомили у міській військовій адміністрації.

Зазначається, що ворог завдавав ударів по населених пунктах громади, застосовуючи артилерію та FPV-дрони. 

Зокрема, вчора зранку внаслідок артобстрілу с. Лисівка загинув 37-річний чоловік. Близько 11.00 відбувся ворожий обстріл південно-західної частини Покровська.

За інформацією Покровської МВА, сьогодні  у зоні ураження опинилась центральна частина Покровськ. Значних руйнувань зазнали приватний будинок, адміністративна будівля та заклад культури.

Близько опівночі під обстрілом перебувало і селище Шевченко.

"В наслідок обстрілу пошкоджено  5 приватних будинків, вогнем знищено 3. При обстеженні одного зі зруйнованих домогосподарств встановлено, що 1 людина загинула. Поранення отримали жінка 1961 р.н. та чоловік 1987 р.н", - йдеться у повідомленні.

В Покровській громаді триває евакуація цивільного населення. Через ускладнення безпекової ситуації, відправлення відбувається з Дніпропетровської області.

Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.