На Покровськ окупанти вчора скинули авіабомбу «ФАБ-500» з модулем УМПК – пошкодили об’єкт критичної інфраструктури. Крім того, сьогодні о 4:50 місто зазнало двох ударів – поранено двох цивільних осіб, пошкоджено два підприємства. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. 

Загалом, за минулу добу поліцейські зафіксували 2 473 ворожих ударів по лінії фронту та житловому сектору Донеччини. Ворог зосередив вогонь на 6 населених пунктах: містах Костянтинівка, Курахове, Мирноград, Покровськ, селах Веселий Гай, Новоселидівка. Руйнувань зазнали 16 цивільних об’єктів - 7 житлових будинків, підприємство, критична інфраструктура.

Веселий Гай зазнав артилерійського обстрілу з боку російських військ, в результаті чого загинула одна цивільна особа і було пошкоджено приватний будинок.

 

В Новоселидівці, внаслідок артобстрілу, одна людина отримала поранення. 

Мирноград постраждав від бомби «ФАБ-500» з модулем УМПК, яка вразила місцеве підприємство. 

У Костянтинівці, внаслідок удару авіабомбою «КАБ-500» з модулем УМПК, було пошкоджено два приватних будинки й одне підприємство. 

Поліція та СБУ розпочали кримінальні розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни. 

За останню добу було евакуйовано ще 3 017 осіб, з них 396 дітей, загалом з початку обов'язкової евакуації – 266 218 осіб, включно з 31 106 дітьми та 8 135 людьми з інвалідністю.