Окупанти вдарили дроном по Покровську, внаслідок чого було пошкоджено багатоквартирний будинок і цивільне авто. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області.

Загалом війська рф завдали 2 664 удари по лінії фронту та житловому сектору Донеччини за добу. Руйнувань зазнали 54 цивільних об’єкти, з них 33 житлових будинки.

Під вогнем перебували 13 населених пунктів: міста Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мирноград, Новогродівка, Покровськ, Торецьк, селище Мирне, села Діброва, Максимівка, Плещіївка, Успенівка, Ясна Поляна.

На Плещіївку росіяни скинули «КАБ-250» з модулем УМПК – поранили чотирьох мирних мешканців, пошкодили 8 приватних осель.

У Мирному внаслідок обстрілу загинув чоловік.

Костянтинівку ворог атакував з артилерії – двоє цивільних осіб зазнали травм, пошкоджено торговий центр, заклад освіти, торгові павільйони, авто.

Одна людина поранена в Новогродівці та одна – в Торецьку.

У Мирнограді постраждали 5 приватних будинків.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Також за допомогою поліції евакуйовано ще 3 174 людини, з них 476 дітей. З початку обов’язкової евакуації – 227 029 осіб, серед них 26 428 – діти, 7 825 - люди з інвалідністю.