Український ветеранський фонд, який діє під егідою Міністерства у справах ветеранів, у співпраці з партнерами розробив онлайн-карту бізнесів, заснованих ветеранами. Цей онлайн-ресурс створений для того, щоб допомогти ветеранам знайти підтримку та ресурси для розвитку власного бізнесу, а також полегшити пошук цих закладів для споживачів.

На карті можна знайти інформацію про бізнеси ветеранів по всій Україні, включаючи назву, сферу діяльності, контактну інформацію, графік роботи та адресу.

Скористатися пошуком на карті дуже просто: можна скористатися своєю геолокацією чи обрати населений пункт, який ви плануєте відвідати. Також ліворуч реалізовано фільтр за категоріями бізнесів, який дозволяє пришвидшити вибір необхідних товарів чи послуг.

Наразі платформа налічує вже понад 100 ветеранських проєктів та надалі буде наповнюватися. Бізнеси представлені в багатьох регіонах України, зокрема, на Київщині, Вінниччині, Хмельниччині, Полтавщині, Харківщині, Донеччині. А спектр пропонованих послуг та товарів дуже широкий – серед них, наприклад:

- продукти харчування;

- одяг, книги;

- кав’ярні та ресторани;

- будівельні та ремонтні роботи;

- транспортні перевезення.

Зазначимо, що карту запущено в партнерстві Українського ветеранського фонду з ЛУН та Uklon. Проєкт став початком співпраці державної інституції та бізнесу, які об’єднались заради ветеранів та їхніх родин.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що у Дії з'явиться посвідчення ветерана