Для підвищення безпеки дорожнього руху та з метою запобігання ДТП з участю мотоциклів, мопедів та квадроциклів, з 5 по 14 квітня в Краматорському районі відбуватиметься профілактична акція під назвою «Мотоцикл». Про це повідомило Краматорське районне управління поліції Донецької області.

З огляду на значний ризик, який скутери, мопеди та мотоцикли становлять на дорогах, та серйозність наслідків ДТП з їх участю, СРПП ініціювало спецоперацію. Поліцейські наряди з міст Дружківка, Костянтинівка, Слов’янськ, Лиман, та Олександрівка виконуватимуть чергування в районах із високою аварійністю та на автошляхах державного значення.

У рамках профілактичної операції, поліція здійснюватиме перевірку документів у водіїв, стан їхніх транспортних засобів та виконання правил дорожнього руху. Особлива увага буде приділена наявності у водіїв та пасажирів водійських посвідчень, реєстраційних документів на транспорт, номерних знаків, а також шоломів. Ці заходи мають на меті збільшити безпеку на дорогах та зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій.

«Шановні водії! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху», – наголошують в поліції.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, як отримати компенсацію, якщо винуватець ДТП зник з місця події