Більше тисячі літрів забороненого до реалізації алкоголю та цигарки без акцизу виявили поліцейські на Донеччині. Про це повідомляють в Патрульній поліції Краматорська і Слов'янська.

У Краматорському районі під час несення служби інспектори зупинили підозрілий вантажний автомобіль MAN під керуванням 29-річного водія.

Під час перевірки транспортного засобу охоронці порядку виявили чималий вантаж — численні ящики спиртних напоїв. "Асортимент" класичний: коньяк, горілка та слабоалкогольні напої — загальним об’ємом 1039 літрів, перевозилися, найімовірніше, з подальшою метою реалізації. 

"Крім того, в авто громадянин перевозив 46 блоків тютюнових виробів без марок акцизу. Оскільки в Донецькій області діє заборона на ввезення та реалізацію спиртної продукції у період воєнного стану, патрульні передали справу слідчо-оперативній групі Краматорського Районного Управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що в Покровському районі затримали водіїв з алкоголем. Також за даними Головного Управління Нацполіції у Донецькій області, майже за весь 2023 рік було вилучено понад 470 000 літрів алкогольної продукції, загальна сума якої перевищує 45 мільйонів гривень. Найбільш часто спиртне виявляли на блокпостах.