За даними Генерального штабу Збройних сил України, українські сили оборони знищили російський літак Су-25 під Покровськом. Інцидент стався завдяки ефективній роботі системи протиповітряної оборони України. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

«На Покровському напрямку кількість атак зросла до 25. Зокрема, ворог штурмовими групами та технікою намагається вклинитися в наші бойові порядки. Ситуація залишається напруженою – ще триває девʼять бойових зіткнень За наявною інформацією українські воїни знищили російський штурмовик Су-25», – зазначили в пресцентрі Генштабу.

Аналітики DeepState зазначають, що на Покровському напрямку відбувається активне знищення ворожих сил у районі села Спірне. Бойові дії тривають у так званій сірій зоні, де ситуація залишається динамічною та незрозумілою, а окупанти ще не змогли повноцінно закріпитися на цій території.

За словами бійців у районі Сіверська, позиції часто переходять з рук у руки. Попри натиск ворога великою кількістю піхоти, Сили Оборони відбивають атаки та одразу намагаються відновити втрачені позиції. Кадри уражень можуть свідчити про аналогічні ситуації, які потребують уточнень, оскільки цей район бойових дій є непублічним і отримувати інформацію звідти дуже складно, частково через її приховування.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв про наслідки обстрілів Донеччини за минулу добу