За минулу добу троє цивільних дістали травми у Покровську – ударами артилерії пошкоджено багатоквартирний будинок і два авто. Про це повідомляє поліція Донеччини.

Мирноград окупанти обстріляли з РСЗВ «Смерч» - поранено мирного жителя, руйнувань зазнали 5 багатоквартирних і 5 приватних будинків, адмінбудівля, кафе.

Одна людина постраждала в Галицинівці.

У Шахтарському внаслідок артобстрілу – 15 пошкоджених приватних осель, у Кураховому – 7 приватних будинків і дачне товариство, в Іллінці – 4 будинки.

Крім того, отримано інформацію про поранену людину у Гірнику, яка постраждала внаслідок артилерійського удару 1 вересня.

По Селидовому окупанти вдарили дроном та артилерією – вбили цивільну особу, ще трьох мешканців поранили.

З артилерії ворог накрив Українськ – загинула людина, поранень зазнали двоє цивільних осіб.

На Багатир окупанти скинули три керованих авіабомби «УМПБ Д-30СН» - травмовано двох людей, пошкоджено 4 приватних будинки, зерносховища, магазин, цивільне авто.

Пошкоджено 55 цивільних об’єктів - 41 житловий будинок, адмінбудівлю, заклад освіти, садове товариство, зерносховища, магазин, кафе, автотранспорт.

Ворожі війська завдали 2 272 удари по лінії фронту та житловому сектору.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, що з Покровська за добу евакуюються  близько 2000 жителів