Близько 40 мешканців Покровської громади отримають одноразову матеріальну допомогу з місцевого бюджету, згідно з рішенням, прийнятим на черговому засіданні комісії під керівництвом заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо. Цю інформацію надали в Покровській міській військовій адміністрації.

«Зокрема на засіданні комісії було розглянуто 38 заяв. Після ретельної перевірки документів було визначено, що 5 осіб отримають фінансову допомогу за зруйноване обстрілом житло по 80 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 100 тисяч гривень члени комісії виділили родині зниклого безвісти військовослужбовця, а також сім`ї ВПО з Авдіївки, один з членів якої загинув внаслідок ворожого обстрілу. Для будівництва надгробка загиблого Захисника виділено по 40 тисяч гривень на двум особам.

Додатково, 28 заявників, включаючи 10 осіб із онкозахворюванням, отримають фінансову допомогу на лікування. Крім того, члени комісії розглянули звернення про ендопротезування. П'ять осіб звернулися до Покровської МВА для фінансової допомоги на встановлення протезів.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, яким категоріям українських пенсіонерів підвищать пенсії з 1 травня