З метою підготовки до наступного опалювального сезону, КП «Покровськтепломережа» проводить заходи для оптимізації системи теплопостачання у місті. Основна ініціатива – реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний». Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

Активно ведеться заміна трубопроводів: старі труби діаметром 173 мм замінюються на нові діаметром 159 мм. Вже замінено 120 погонних метрів, планується ще 60 метрів у найближчі дні. Роботи виконуються за допомогою сучасного обладнання бригадою з шести спеціалістів.

Ця ділянка раніше була аварійною і її реконструкція необхідна для зміни підключення від котельні №1 до котельні №8. Завершення цих робіт вкрай важливе для забезпечення стабільного теплопостачання мікрорайону.

При сприятливих умовах завершення цього етапу реконструкції заплановано на два тижні. Після цього співробітники КП «Покровськтепломережа» проведуть гідравлічні випробування, результати яких визначать стан теплових мереж і допоможуть планувати подальші дії для їх оптимізації.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що комунальники Мирнограда розпочали підготовку до нового опалювального сезону