Сьогодні, 28 червня, у Покровську відбулися урочисті заходи з нагоди двадцять восьмої річниці прийняття Конституції України, символу незалежності та демократії країни. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

У заході взяли участь представники місцевої влади, громадські організації, військовослужбовці та жителі громади. Відкрилися урочистості з виконання державного гімну України, підкреслюючи єдність та відданість національним цінностям.

У рамках святкувань відбулося нагородження громадських активістів, працівників та військових, які зробили значний внесок у розвиток громади та оборону країни. За вклад у громадське життя та оборону держави вручені медалі «Хрест громадянських заслуг» та «За оборону рідної держави». Також активні жителі були відзначені Почесними грамотами та Подяками Покровської міської військової адміністрації за їхню самовіддану працю та допомогу співгромадянам.

Виступаючи перед громадою, начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк зазначив, що День Конституції є символом нашої боротьби за незалежність, демократію та верховенство права, які набули ще більшого значення у світлі поточних подій.

«Хотів би подякувати тим, хто чесно і відважно виконує ст. 65 Конституції України — захищає Вітчизну, захищає територіальну цілісність.  Також слова подяки нашим співробітникам, які працюють у тилу задля того, щоб наші хлопці та дівчата, які виборюють свободу жити за нашими законам. Підтримуємо їх тут. Тільки разом зможемо переломити хребта російській навалі. Зі святом! Разом до Перемоги! Слава Україні», — зазначив під час промови Сергій Добряк.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що регбісти Донецької області стали чемпіонами України з регбіліг серед юніорів