Вночі Покровськ зазнав ракетного удару, було 6 влучань. Про це повідомили в поліції Донеччини. В результаті обстрілу пошкоджено СТО, підприємство та 8 цивільних авто.

"Ще чотирма ракетами атакували Селидове – вбили цивільну особу. Руйнувань зазнали 12 приватних будинків, сільськогосподарське підприємство, магазин, лінія електропередач", - йдеться в повідомленні.

В Красногорівці двоє мирних мешканців зазнали поранень. Пошкоджено 2 оселі.

Авіаудар противник завдав по Костянтинівці – пошкоджено 12 приватних будинків і заклад освіти.

З артилерії ворог обстріляв Маркове Костянтинівської громади, руйнувань зазнав приватний будинок, адмінбудівлю, заклад освіти.

 

Три домівки пошкоджено внаслідок авіаційних та артилерійських ударів по Желанному. Протягом минулої доби область зазнала 1816 ворожих обстрілів.

Як зазначили в Генштабі ЗСУ, на Авдіївському напрямку, українські воїни відбили 19 атак в районах населених пунктів: Семенівка, Новобахмутівка, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка, Нетайлове, Первомайське та Новоукраїнка Донецької області.

Сили оборони України продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Водяне, Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка та Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 23 рази намагався прорвати оборону українських військ.