Сьогодні вночі Покровськ опинився під ворожим вогнем. За даними поліції Донеччини, по місту вдарили чотирма ракетами – тип озброєння встановлюється.

Пошкоджено об’єкт соціальної інфраструктури. Інформації про постраждалих не надходило.

Покровський район також зазнав обстрілу. Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гострому, обстріляні Курахове та Острівське. У Гродівській громаді під вогнем Новоолександрівка. У Новогродівській громаді пошкоджено будинок у Галицинівці", - йдеться в повідомленні.

За добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти в нашому регіоні.

У Лиманській громаді пошкоджено 5 приватних будинків у Ямполі, адмінбудівлю у Зарічному. У Костянтинівці поранено 5 людей, пошкоджено 4 будинки, 2 автомобілі та інфраструктурний об'єкт.

В поліції додають, що три керовані авіабомби «УМПБ Д-30 СМ» ворожа армія  скинула на Селидове. Руйнувань зазнали 14 приватних осель, гараж, автомобіль, ЛЕП.

 З лінії фронту евакуйовано 138 людей, у тому числі 16 дітей.

В Генштабі ЗСУ зазначають, що на Авдіївському напрямку українські воїни відбили 21 атаку в районах населених пунктів Новокалинове, Очеретине, Новобахмутівка, Бердичі, Яснобродівка, Нетайлове, Первомайське, Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 24 рази намагався прорвати оборону українських військ.