У березні цього року між Покровською та Івано-Франківською громадами було укладено меморандум, який має на меті сприяння розвитку економічних, культурних та ділових відносин. У рамках цього співробітництва сьогодні до Покровська було доставлено 963 листи шиферу. Цей матеріал відіграє ключову роль у відновленні будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів.

Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк зазначив, що громада активно формує матеріальний резерв, з якого фінансуються ремонтні роботи в місті. Він висловив подяку міському голові Івано-Франківська Руслану Марцінківу за значну підтримку в реставрації об'єктів, що постраждали від обстрілів.

«Наше співробітництво з Івано-Франківськом виявилося досить плідним та ефективним. У багатьох будинках пошкоджені дахи й шифер. Такий будівельний матеріал «розходиться» дуже швидко, тож за отриману допомогу дуже вдячні. Паралельно шукаємо й інші шляхи поповнення матеріального резерву», – зауважив Сергій Добряк.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що в Покровську стартували роботи з весняного прибирання та благоустрою, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.