За минулу добу окупанти завдали прицільних ударів по житловій забудові та інфраструктурним об'єктам Покровської громади. Про це повідомляють у міській військовій адміністрації.

"У ніч з 18 на 19 жовтня відбувся ворожий обстріл району Динасового заводу, внаслідок якого пошкоджено розподільчий газопровід, продовольчий магазин та близько 10 приватних житлових будинків", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вранці, 20 жовтня, відбувся обстріл Новотроїцького. Пошкоджень зазнали медзаклад, адміністративна та релігійна будівлі. 

"О 06.00 поточної доби під ударом з боку армії рф вкотре опинилось селище Шевченко. Пошкоджено адміністративну будівлю, магазин, заклад освіти та будівлю пошти ", - додають у МВА.

Крім того, за даними відомства, вранці відбулось влучання у приватну забудову центральної частини Покровська. Пошкоджено одне домогосподарство, обійшлося без жертв. 

Для реєстрації на евакуаційний потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101