В останньому засіданні комісії з розподілу гуманітарної допомоги обговорили питання використання гуманітарної допомоги, яка надійшла від Покровської організації ТЧХУ та інших благодійних фондів, таких як Нова Юкрейн, UNICEF та Янголи спасіння. Вони забезпечують мешканців Покровської громади необхідними засобами підтримки, включаючи питну воду, будівельні комплекти для ремонту пошкоджених обстрілами будинків та набори особистої гігієни, що є важливим для підтримки їхнього повсякденного життя у складних умовах.

Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Члени визначили цільове призначення 93 одиниць тарпауліну, отриманих від Товариства Червоного Хреста України. Було ухвалено рішення передати цей брезент житлово-комунальному відділу, щоб надати його безкоштовно власникам пошкодженого внаслідок обстрілів майна, що допоможе їм у відновленні своїх будинків.

«Ворог не припиняє обстрілювати громаду, завдаючи значних руйнувань житловому сектору. Багато будинків пошкоджено, тож люди дуже потребують екстреного реагування на ліквідацію наслідків обстрілів та допомогу в відновленні житла. Дякуємо міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста України та особисто Людмилі Полтавченко за підтримку та небайдужість в цей нелегкий для всіх нас час»,  зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Серед іншого, члени комісії розглянули питання процесу евакуації населення та забезпечення людей, які вирушають в дорогу, засобами найпершої потреби.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що благодійники доставили покровчанам будівельні матеріали для екстреного відновлення житла.