2 серпня в Дніпрі пройшла церемонія нагородження учасників обласного конкурсу "Молода людина року", де відзначили представників Покровської громади серед лауреатів та переможців. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

На заході відбулося нагородження молодих людей у шести категоріях.

В категорії "Працівник критичної інфраструктури" переміг Олександр Кордюков, який є начальником дільниці з ремонту автозчепного пристрою та автогальмового обладнання в Покровському вагонному депо.

Лауреатами стали: Юлія Цикладзе, начальник відділу найму управління кадрової політики дирекції "Метінвест Покровськвугілля"; Аліна Мамонтова, фахівець з питань цивільного захисту на станції Покровськ; Валентин Віцьков, начальник району контактної мережі станції Удачна; Антон Пшиченко, монтер колії на станції Легендарна.

У номінації «Рятівник року» лауреатами стали Давид Петрушин, лейтенант поліції, інспектор відділу реагування патрульної поліції Покровського районного управління поліції; Євген Лигач, водій автоколони №2 дирекції з транспорту компанії «Метінвест Покровськвугілля».

У номінації «Громадський діяч року» лауреатом став Віктор Шебаршин, вчитель інформатики у навчально-виховному комплексі № 1 м. Покровськ. А Ольга Гребенькова, керівниця гуманітарного хабу «Єднання» у м. Кропивницький – у номінації «Серце, віддане Донеччині»

Крім того, під час урочистостей молодим активістам та управлінцям, що підтримують розвиток молодіжного середовища, вручили відзнаки Міністерства молоді та спорту України і Донецької ОДА.