У Покровську відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів з місцевого бюджету. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації. 

Комісія розглянула 25 заявок, пов’язаних із наданням фінансової підтримки, як для відновлення зруйнованих домівок, так і для покриття витрат на лікування.

В рамках муніципальної програми, ініційованої керівником Покровської міської військової адміністрації Сергієм Добряком, власники пошкоджених будинків мають можливість отримати допомогу в розмірі 80 тисяч гривень з міського бюджету. Заяви на отримання такої допомоги подали три особи. 

По 100 тисяч гривень отримають родини військовослужбовця, який зник безвісти, та покровчанина, що загинув внаслідок обстрілу. Додатково, на зведення надгробку Захиснику було виділено 40 тисяч гривень.

«Особливо ретельно члени комісії розглянули пакети документів, які надійшли від мешканців з онкозахворюваннями.  Одинадцятьом заявникам була призначена фінансова допомога від 10 до 25 тисяч гривень. Ще 8 заявниками виділили на відновлення після проведених оперативних втручань», – повідомили в Покровській МВА. 

Загальна сума, виділена з місцевого бюджету, склала 760 тисяч гривень.

Раніше Pokrovsk24.news розповідав, як вирахувати суму аліментів у 2024 році