Аби мешканці прифронтового Покровська не почували себе покинутими, їм продовжують приділяти увагу різноманітні організації. Цього разу до міста знову завітали представники БФ «Янголи спасіння» та роздали гуманітарну допомогу. За процесом видачі таких необхідних зараз пакунків спостерігала знімальна група телеканалу «Орбіта».

«У комітеті самоорганізації населення проходить видача гуманітарної допомоги для сімей з дітьми від 0 до 17 років. Це гігієнічні набори. Про видачу допомоги ми оповіщуємо через наші групи, ЗМІ та Покровську міську військову адміністрацію. При собі треба мати паспорт, ідентифікаційний код та свідоцтво про народження дитини», – пояснила керівниця Покровського ККСН Марина Ухова Марина Ухова.

Серед тих, хто вже отримав пакунки із дорогою мешканка Покровська пані Ольга. Жінка розповіла, що її будинок постраждав внаслідок ворожого обстрілу ще у лютому минулого року. Тоді його визнали непридатним до проживання й пані Ольга разом із дітьми довелось переїхати. 

«Ціни дуже зростають, тому така допомога зараз дуже потрібна. За це дуже дякую. Всередині пакунків мийні засоби, зубні пасти, порошок, щітки – все те, що знадобиться нам у побуті», – каже пані Ольга. 

Чимало присутніх перебувають в місті вже останні дні. Далі – важкий, але необхідний переїзд. Витрати дійсно великі, тож партнери громади намагаються хоч трохи полегшити життя людей. 

Інспектори ККСН попередньо, зазвичай, обдзвонюють людей, аби інформація точно дійшла до кожного. Особливо до тих, хто нині може вкрай потребувати таких пакунків. 

Крім того, БФ «Янголи спасіння» зазвичай вже наступного ранку після нічних обстрілів видають містянам набори для відновлення домівок. 

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що 30 жителів Покровської ТГ отримали одноразову матеріальну допомогу з місцевого бюджету