Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Покровську розширює свою зону обслуговування. Тепер жителі Родинського старостинського округу та прилеглих населених пунктів мають можливість отримати повний спектр адміністративних послуг, які забезпечують адміністратори ЦНАП. Для комфорту відвідувачів в місті функціонує зручний фронт-офіс, повідомляє Покровська міська військова адміністрація.

Алевтина Жук, керівниця Центру надання адміністративних послуг у Покровську, зазначила, що крім центрального офісу, новий фронт-офіс стане другим структурним підрозділом, що працює під егідою покровського ЦНАПу.


«Ми давно планували відкриття цього підрозділу, і ось він розпочав свою роботу. По-перше, це зручність – відтепер мешканцям Родинського не потрібно їхати до Покровська, щоб оформити ту чи іншу послугу. Тут, на місці, жителям громади доступні майже 400 послуг, які є в нашому переліку, зокрема, і ветеранське вікно. Найближчим часом буде встановлено і паспортне устаткування», –   розповіла Алевтина Жук.

Родинський підрозділ працюватиме, як і центральний офіс у Покровську, щоденно з 8 до 17 по буднях. Відвідувачів приймають три адміністратори.

Всю додаткову інформацію мешканці громади можуть дізнатись за телефоном: 0-800-334-304.

Раніше Pokrovsk24.news повідомляв, що Добропільський відділ поновив надання адміністративних послуг